Bravčová kapsa plnená syrom a mäkkou salámou
![](//img-new.mimibazar.sk/h/bs/10/071021/12/j2571.jpg)
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
bravčové karé s kosťou * tvrdý syr * mäkká saláma * soľ * korenie * olej * mletá červená paprika * cibuľa * hladká múka /solamyl * príloha: opekané zemiaky, ryža
POSTUP PŘÍPRAVY
viď nižšie :))
![](https://img-new.mimibazar.sk/s/bs/9/071021/12/k12086.jpg) |
bravčové karé si vykostíme a z kostí môžeme uvariť vývar :)) |
![](https://img-new.mimibazar.sk/s/bs/9/071021/12/k12087.jpg) |
rezne si naklepeme, osolíme, okoreníme a plníme zmesou nastrúhaného tvrdého syra a na rezančeky narezanej mäkkej salámy |
![](https://img-new.mimibazar.sk/s/bs/9/071021/12/k12088.jpg) |
robíme kapsy, ktoré spojíme špáradlami |
![](https://img-new.mimibazar.sk/s/bs/9/071021/12/k12089.jpg) |
prudko opečieme na oleji z oboch strán |
![](https://img-new.mimibazar.sk/s/bs/9/071021/12/k12090.jpg) |
a vkladáme do pripraveného cibuľového základu (na oleji si orestujeme cibuľu, zaprašíme paprikou a zalejeme vodou) a dusíme do mäkka (v tlakovom hrnci približne 15 minút). Keď je mäsko mäkké vyberieme na tanier, šťavu zahustíme hladkou múkou alebo solamylom a kapsy vložíme späť do omáčky. |
![](https://img-new.mimibazar.sk/s/bs/9/071021/12/k12091.jpg) |
Môžeme podávať s opekanými zemiačkami a ryžou. Brú chuť :)) |