Bravčová kapsa plnená syrom a mäkkou salámou



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

bravčové karé s kosťou * tvrdý syr * mäkká saláma * soľ * korenie * olej * mletá červená paprika * cibuľa * hladká múka /solamyl * príloha: opekané zemiaky, ryža

POSTUP PŘÍPRAVY

viď nižšie :))

bravčové karé si vykostíme a z kostí môžeme uvariť vývar :))
rezne si naklepeme, osolíme, okoreníme a plníme zmesou nastrúhaného tvrdého syra a na rezančeky narezanej mäkkej salámy
robíme kapsy, ktoré spojíme špáradlami
prudko opečieme na oleji z oboch strán
a vkladáme do pripraveného cibuľového základu (na oleji si orestujeme cibuľu, zaprašíme paprikou a zalejeme vodou) a dusíme do mäkka (v tlakovom hrnci približne 15 minút). Keď je mäsko mäkké vyberieme na tanier, šťavu zahustíme hladkou múkou alebo solamylom a kapsy vložíme späť do omáčky.
Môžeme podávať s opekanými zemiačkami a ryžou. Brú chuť :))