Pražené čínske rezance s pečeným masom a zeleninou



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

* 2-3 kocky čínskych rezancov * 1 menší pór * 1 malá cukinka * 1 mrkva * 200-300g pečeného masa /akékoľvek/ * sójová omáčka * vegeta * 2 vajíčka * * podľa potreby i strúhaný aidam alebo trojuholníkový syr *

POSTUP PŘÍPRAVY

... keď Vás už nebaví jesť to isté 2 dni - prípadne neviete čo so zvyšným masom - dávam jeden malinký tip na chutnú večeru ..... toto sa dá sa kľudne i bez masa - prípadne s tofu syrom a pod

- tak na začiatok .. tieto čínske rezance ... prípadne akékoľvek podobné /kupujem v Kauflande/ ... tie arašidky v čokine si nevšímajte .. to je moj doping pri varení :)) - tie do toho jedla nejdú :)
- rezance pripravte podľa návodu ... moje je potrebné zaliať horúcou vodou, priklopím pokrievkou na miske a nechám 3 min prikryté odstáť
- hotovo - zlejem do sítka a nechám stiecť
- do veľkej panvice na troške oleja pri strednej teplote opekám nakrájaný pór na kolieska, cukinku a mrkvu na pásiky
- keď zeleninka zmakne / trvá to pár min/ - pridám pokrájané pečené maso na kúsky a spolu ešte chvíľu prehrievam
- pridám scedené cestoviny a opekám ... za premiešavania
- ochutím sójovkou /prípadne vegetou, ak je treba/ ..rozklepnem vajíčka a premiešam
a hotovka .. ja som dochucovala iba sójovkou, viacej nič nebolo treba, keďže maso už bolo ochutené ... keď chceme možete pridať aj trošku nastrúhaného aidamu, trojuholníkového smotanového syra - ten cestovinky pekne obalí a ochutí
- dobrú chuť :) .. je to fajná rýchla večera - takmer bez "bordelu okolo" :)))