Sladké mámenie

POTŘEBNÉ PŘÍSADY
Upečený korpus, salko, tvaroh, 250 g masla, džem, 1,5 balíčka Bebe keksov, piškóty, káva nescafé, um, čokoládová poleva na ozdobu.
POSTUP PŘÍPRAVY
Tento skvelý koláčik som objavila na českom MMB.
 |
Korpus upečieme podľa svojho osvedčeného postupu. |
 |
Upečený korpus natrieme džemom a celý pokladieme sušienkami Bebe, ktoré sme namočili do kávy - môžeme pridať aj troška umu |
 |
Salko tri hodiny varíme vo vode, aby nám vznikol jemný karamel, necháme vychladnúť, potom ho vyšľaháme s maslom (dbáme na jednakú teplotu masla a karamelu)a potrieme týmto krémom keksy jemnou vrstvou |
 |
Na krém naukladáme piškóty, ktoré sme predtým vykúpali v káve s umom |
 |
Do zvyšku karamelovej hmoty zašľaháme odtučnený tvaroh z vaničky (ja som mala Tesco tvaroh) |
 |
A tento tvarohovo-karamelový krém natrieme na piškóty, aby boli pekne všetky poschovávané. Zarovnáme a ozdobíme čokoládovou polevou a dáme vychladnúť do chladničky. Potom už len krájame na rezy a papáme. |