Sladké mámenie



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Upečený korpus, salko, tvaroh, 250 g masla, džem, 1,5 balíčka Bebe keksov, piškóty, káva nescafé, um, čokoládová poleva na ozdobu.

POSTUP PŘÍPRAVY

Tento skvelý koláčik som objavila na českom MMB.

Korpus upečieme podľa svojho osvedčeného postupu.
Upečený korpus natrieme džemom a celý pokladieme sušienkami Bebe, ktoré sme namočili do kávy - môžeme pridať aj troška umu
Salko tri hodiny varíme vo vode, aby nám vznikol jemný karamel, necháme vychladnúť, potom ho vyšľaháme s maslom (dbáme na jednakú teplotu masla a karamelu)a potrieme týmto krémom keksy jemnou vrstvou
Na krém naukladáme piškóty, ktoré sme predtým vykúpali v káve s umom
Do zvyšku karamelovej hmoty zašľaháme odtučnený tvaroh z vaničky (ja som mala Tesco tvaroh)
A tento tvarohovo-karamelový krém natrieme na piškóty, aby boli pekne všetky poschovávané. Zarovnáme a ozdobíme čokoládovou polevou a dáme vychladnúť do chladničky. Potom už len krájame na rezy a papáme.