Medové rezy s cheerios



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

CESTO:500 g hladkej múky,130g práškového cukru,60g palmarinu,6 lyžíc medu,3 vajcia,1kávová lyžička sody bikarbony POLEVA:200g nestlé cheerios,100g orechov,80g cukru,3 lyžice medu,120g palmarinu,40ml vody PLNKA:1/8l mlieka,300g plamarinu,1 plechovka už uvareného salka,1 vajce,1 vanilka,2 lyžice hladkej múky,džem višna.

POSTUP PŘÍPRAVY

Cesto:všetky suroviny zmiešame dobre vypracujeme a cesto rozdelíme na 3 KS.Dva pláty upečeme samostatne na plechu a na ten treti dáme polevu a potom upečeme.Poleva :rozpustíme cukor na karamel pridáme med máslo a vodu a miešame kým to nestuhne a karamel sa nerozpustí nebude to až tak husté ale to nevadí lebo hned tam možete dať to nestlé cheerios,orechy a túto zmes dáme na ten jeden plát cesta a pečeme.
Plnka:vajce,vanilku a múku miešame na vodnom kúpeli až kým nezhustne a potom to necháme vychladnúť.Potom pridáme maslo a uvarene salko dobre vymiešame.
Prvý plát natreme džemom nato plnka nato plát a znova džem plnka a potom posledný tretí plát na ktorom je poleva a hotovo.Necháme odstáť do druhého dna.

múka+cukor+palmarin+med+vajcia+soda bikarbona s tohoto vypracujeme cesto
rozdelíme na 3 časti a vyvalkáme 2 pláty upečeme samostantne a na tretí dáme polevu
túto polevu pripravíme takto rozpustíme cukor na karamel zalejeme vodou pridáme med maslo a miešame kým sa všetko nerozpustí potom pridáme orechy a cheerios a toto natreme na plát a dáme upiecť
na vodnom kúpeli si pripravíme plnku.Vajce vanilku a múku miešame až kým to nezhustne bude toho málo ale to stačí.necháme vychladnúť
toto je už tá plnka kde je vmiešané uvarené salko a plamarin
Na plát natreme najprv džem +plnka+plát+džem+plnka a potom psledný tretí plát na ktorom je poleva
a hotovo necháme stáť do druhého dna
cheerios