Nepečená"ZEBRA"



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

CESTO: 25 dkg kokosu,40 dkg práškového cukru,10 dkg sušeného mlieka(napr.Laktino),1 Salko,1 PL mlieka KRÉM: 24 dkg práškového cukru,20 dkg cery,8 PL mlieka,3 čokoládové pudingy

POSTUP PŘÍPRAVY

v obrázkovom postupe

do misky si nachystáme všetky suroviny na cesto:kokos,práš.cukor,sušené mlieko,PL mlieka a salko
a všetko spolu zmiesime a vypracujeme cesto
ktoré rozdelíme na 3 rovnaké časti
a ideme na plnku:v miske máme 8 lyžíc mlieka do ktorého vsypeme 3 čokoládové pudingy a rozmiešame
do toho prisypeme 24 dkg práškového cukru
a 20 dkg pokrájanej cery
dáme nad paru a vymiešame hustý krém-netreba to miešať dlho len pokiaľ sa rozpustí cera potom ešte trocha pomiešať a to stačí
rozvaľkáme si nachystané cesto,dosku posypujeme práškovým cukrom
cesto položíme na čistý,suchý plech
vylejeme polovicu krému,krém je riedší,ale on stuhne a lejem ho teplý,nemusí byť úplne vychladnutý
a priložíme druhým cestom a druhá polovica plnky a na vrch tretie cesto
a vrch polejeme čokoládou
a pokrájame,samozrejme po stuhnutí.Ja som ho urobila dnes dopoludnia a popoludní som už krájala
a hneď aj jeden chutnáme-mňam!