
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
Cesto: 6 vajec, 70 g práškového cukru, 20 g kakaa, 40 g hrubej múky, Krém: 2 vajcia, 100 g kryštálového cukru, 250 g masla, 2 PL instantnej kávy
POSTUP PŘÍPRAVY
DAKUJEM, ZE NEPORUSUJETE ZAKON, ANI MOJE AUTORSKE PRAVA NA RECEPTY ANI ICH COPYRIGHT ICH NEOPRAVNENYM A PROTIZAKONNYM KOPIROVANIM AKYMKOLVEK SPOSOBOM NA TOMTO, CI INOM WEBE.
Žĺtky vymiešajte s cukrom a kakaom.
Z bielkov ušľahajte tuhý sneh a spolu s múkou ho zľahka primiešajte do cesta.
Vylejte na plech vyložený mastným papierom, rozotrite a upečte vo vyhriatej rúre.
Upečené cesto dajte aj s papierom na vlhkú utierku a zviňte do rolády.
Vajcia s cukrom vyšľahajte nad parou dotuha.
Maslo s instantnou kávou vymiešajte do peny.
Vychladnuté vyšľahané vajcia postupne vmiešajte do masla.
Vychladnuté cesto oddeľte od papiera, potrite krémom a znovu pevne stočte do rolády a dajte do chladnicky na minimalne 5 hodin- najlepsie cez noc.
Mniam-mniam