Vynikajúce mäsko na šťave



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Bravočové mäso, soľ, mleté čierne korenie, slanina, cibuľa, mletá červená paprika, ...

POSTUP PŘÍPRAVY

Vo fotopostupe...

Pripravíme si mäsko, ktoré naklepeme, osolíme a posypeme čiernym korením... (Ja som mala bravčové plece a bravčovú krkovičku.)
Potom mäsko prudko osmažíme na oleji...
Do hrnca si dáme upražiť slaninku a vylejeme do toho výpek z osmaženého mäska.
Keď je slaninka tak napolovicu osmažená, pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu...
Cibuľku necháme speniť a potom pridáme mletú červenú papriku, zamiešame a hneď podlejeme vodou (aby nám to nezhorklo).
Pridáme tam opražené mäsko, dochutíme troškou soli, vegetou a necháme variť...
Keď je mäsko mäkké, vyberieme ho...
Ja tam pridávam ešte konzervu šampiňónov. Ale môžte aj sušené, alebo aj nemusíte vôbec pridať hríbiky...
Potom si rozhabarkujeme cca 4 polievkové lyžice hladkej múky s vodou a vylejeme do šťavy... Začne nám to hustnúť...
Prídem trochu masla na zjemnenie...
A 3 polievkové lyžice kečupu...
Keď omáčka zhustne a prevrie, vrátime naspäť mäsko...
A máme uvarené... Podávame s tým, komu čo chutí... DOBRÚ CHUŤ!