Vynikajúce mäsko na šťave
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
Bravočové mäso, soľ, mleté čierne korenie, slanina, cibuľa, mletá červená paprika, ...
POSTUP PŘÍPRAVY
Vo fotopostupe...
|
Pripravíme si mäsko, ktoré naklepeme, osolíme a posypeme čiernym korením... (Ja som mala bravčové plece a bravčovú krkovičku.) |
|
Potom mäsko prudko osmažíme na oleji... |
|
Do hrnca si dáme upražiť slaninku a vylejeme do toho výpek z osmaženého mäska. |
|
Keď je slaninka tak napolovicu osmažená, pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu... |
|
Cibuľku necháme speniť a potom pridáme mletú červenú papriku, zamiešame a hneď podlejeme vodou (aby nám to nezhorklo). |
|
Pridáme tam opražené mäsko, dochutíme troškou soli, vegetou a necháme variť... |
|
Keď je mäsko mäkké, vyberieme ho... |
|
Ja tam pridávam ešte konzervu šampiňónov. Ale môžte aj sušené, alebo aj nemusíte vôbec pridať hríbiky... |
|
Potom si rozhabarkujeme cca 4 polievkové lyžice hladkej múky s vodou a vylejeme do šťavy... Začne nám to hustnúť... |
|
Prídem trochu masla na zjemnenie... |
|
A 3 polievkové lyžice kečupu... |
|
Keď omáčka zhustne a prevrie, vrátime naspäť mäsko... |
|
A máme uvarené... Podávame s tým, komu čo chutí... DOBRÚ CHUŤ! |