Vynikajúce mäsko na šťave

POTŘEBNÉ PŘÍSADY
Bravočové mäso, soľ, mleté čierne korenie, slanina, cibuľa, mletá červená paprika, ...
POSTUP PŘÍPRAVY
Vo fotopostupe...
 |
Pripravíme si mäsko, ktoré naklepeme, osolíme a posypeme čiernym korením... (Ja som mala bravčové plece a bravčovú krkovičku.) |
 |
Potom mäsko prudko osmažíme na oleji... |
 |
Do hrnca si dáme upražiť slaninku a vylejeme do toho výpek z osmaženého mäska. |
 |
Keď je slaninka tak napolovicu osmažená, pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu... |
 |
Cibuľku necháme speniť a potom pridáme mletú červenú papriku, zamiešame a hneď podlejeme vodou (aby nám to nezhorklo). |
 |
Pridáme tam opražené mäsko, dochutíme troškou soli, vegetou a necháme variť... |
 |
Keď je mäsko mäkké, vyberieme ho... |
 |
Ja tam pridávam ešte konzervu šampiňónov. Ale môžte aj sušené, alebo aj nemusíte vôbec pridať hríbiky... |
 |
Potom si rozhabarkujeme cca 4 polievkové lyžice hladkej múky s vodou a vylejeme do šťavy... Začne nám to hustnúť... |
 |
Prídem trochu masla na zjemnenie... |
 |
A 3 polievkové lyžice kečupu... |
 |
Keď omáčka zhustne a prevrie, vrátime naspäť mäsko... |
 |
A máme uvarené... Podávame s tým, komu čo chutí... DOBRÚ CHUŤ! |