Jablkový múčnik



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Keksíky indiánky alebo kakaové be-be keksy, ríbezľový džem, šľahačka Créme Patisserie (Rajo), jabĺčka, cukor, zlatý klas, voda

POSTUP PŘÍPRAVY

Tento fantastický koláčik som ochutnala v jedenej cukrárni a keďže chutí naozaj božsky, tak Vám posúvam recept.
Uvaríme si jabĺčkový krém: postrúhame jabĺčka, pridáme cukor, škoricu a troška vody, dáme variť. Varíme aspoň 5 minút, potom pridáme zlatý klas rozmiešaný v troške vody. Povaríme do zhustnutia.
Keksíky zlepíme po dva ríbezľovým džemom, na ne natrieme polovicu jabĺčkového krému, necháme vychladnúť, potom natrieme ušľahanú šľahačku a na vrch zase jabĺčkový krém. Vrch posypeme buď kakaovým práškom alebo škoricou a necháme postáť v chladničke (najlepšie cez noc), aby zmäkli keksíky.