Slonie žrádlo

POTŘEBNÉ PŘÍSADY
1kg diétnej salámy, 3 veľké cibule Nálev: 1 stredne veľký paradajkový pretlak, 2 lyžice plnotučnej horčice, 1 malá lyžička soli, ml. korenie, 2 lyžice oleja, 2 lyžice kr.cukru + 2 poháre tatárky (250g+250g), moze byt aj zopár kyslych uhoriek
POSTUP PŘÍPRAVY
VIĎ AJ OBRAZKOVY POSTUP salámu pokrájame na štvorčeky, cibuľu na kocky, pripravíme nálev, všetko spolu premiešame a necháme prejsť chvíľu varom. Po vychladnutí primiešame 2 poháre tatárky, necháme ešte vychladiť a potom papáme. Môžme si pripraviť aj polovičnú dávku.Môžte pridať feferóny a máte diabolský šalat, rovnaký kúpite v lahôdkach.
 |
prichystame si suroviny, pokrajame salamu a cibulu |
 |
do hrnca dame pretlak,horcicu,cukor,korenie,sol,olej...a dame zohrievat |
 |
hned prisypeme aj pokrajanu cibulu a salamku |
 |
miesame a nechame zovriet |
 |
po vychladnuti pridame tatarku |
 |
hotovo, mozeme papat, ale lepsie je este vydrzat a nechat uplne schladit, aj cez noc, ked vydrzime.Dobru chut. |
 |
vychladene, ozdobene... |