Super pudingový koláčik s višňami alebo čerešňami



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Cesto: 2 vajcia, 200 g polohrubej múky, 100 g práškového cukru, 2 ČL kypriaceho prášku do pečiva, 130 ml smotany na šľahanie. Pudingová plnka: 500 ml mlieka, 1 balíček jahodového pudingu, 2 PL krupicového cukru, 400 g vykôstkovaných čerešní.

POSTUP PŘÍPRAVY

V miske zmiešame rozšľahané vajcia s polohrubou múkou, práškovým cukrom, kypriacim práškom a so smotanou na šľahanie. Vymiešame a cesto rozotrieme na vymastený, múkou vysypaný plech. Z mlieka, krupicového cukru a jahodového pudingu uvaríme puding. Mierne vychladený puding pomocou lyžice dáme na cesto, uložíme čerešne alebo vyšne a dáme piecť do vyhriatej rúry.