Kura na kari a zelenej fazuľke



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

* 1/2 kuraťa * 1 ML čer.paprika * 1 ML kari korenie * worchester omáčka * vegeta * 200g mraz.fazuľových lúskov * 1 cibuľa * 2 strúčiky cesnaku * 1 ML chilli omáčka * aidam na strúhanie hotového jedla *

POSTUP PŘÍPRAVY

- dá sa pripraviť i kuracích stehienok a pod ... jedlo u nás veľmi obľúbené a chutné

- kuriatko zvlečieme z kože :)) .. a nakrájame na menšie kúsky - asi tak ako je odfotené - budeme mať z toho také akoby medailónky
- na troške oleja speníme nakrájanú cibuľu
- do orestovanej cibule pridáme 1 ML čer.papriky a 1 ML kari korenie - tej tak ako naberiete
premiešame - vložíme kúsky kuraťa, šikovno orestujeme, aby paprika nezhorkla a podlejeme 1 pohárom vody
- masko pokvapkáme worchester omáčkou, pokrájaný cesnak na kúsky, poprášime vegetou a 1 ML chilli omáčky, zakryjeme pokrievkou, necháme dusiť
- keď je masko na polovicu hotové, prihodíme lúsky /namiesto lúskov možete použiť i kúsok čínskej kapusty a nakrájanú na pásiky papriku (PCR) - a dodusíme - aby zelenina zostala chrumkavá
- na konci ochutnáme - ak by sa nám zdalo, že ešte treba vegetu - pridáme, inak je to už hotové, ničím nezahusťujeme, šťavičku tam máme takú fajnú ... netreba pridávať múku ani solamyl
- servírujeme s ryžou a postrúhaným aidamom .. moje deti toto jedlo milujú :)