Kura na kari a zelenej fazuľke

POTŘEBNÉ PŘÍSADY
* 1/2 kuraťa * 1 ML čer.paprika * 1 ML kari korenie * worchester omáčka * vegeta * 200g mraz.fazuľových lúskov * 1 cibuľa * 2 strúčiky cesnaku * 1 ML chilli omáčka * aidam na strúhanie hotového jedla *
POSTUP PŘÍPRAVY
- dá sa pripraviť i kuracích stehienok a pod ... jedlo u nás veľmi obľúbené a chutné
 |
- kuriatko zvlečieme z kože :)) .. a nakrájame na menšie kúsky - asi tak ako je odfotené - budeme mať z toho také akoby medailónky |
 |
- na troške oleja speníme nakrájanú cibuľu |
 |
- do orestovanej cibule pridáme 1 ML čer.papriky a 1 ML kari korenie - tej tak ako naberiete |
 |
premiešame - vložíme kúsky kuraťa, šikovno orestujeme, aby paprika nezhorkla a podlejeme 1 pohárom vody |
 |
- masko pokvapkáme worchester omáčkou, pokrájaný cesnak na kúsky, poprášime vegetou a 1 ML chilli omáčky, zakryjeme pokrievkou, necháme dusiť |
 |
- keď je masko na polovicu hotové, prihodíme lúsky /namiesto lúskov možete použiť i kúsok čínskej kapusty a nakrájanú na pásiky papriku (PCR) - a dodusíme - aby zelenina zostala chrumkavá |
 |
- na konci ochutnáme - ak by sa nám zdalo, že ešte treba vegetu - pridáme, inak je to už hotové, ničím nezahusťujeme, šťavičku tam máme takú fajnú ... netreba pridávať múku ani solamyl |
 |
- servírujeme s ryžou a postrúhaným aidamom .. moje deti toto jedlo milujú :) |