
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
2 vajcia, 120g kryštálového cukru, 200g polohrubej múky, 150g Palmarinu, 100g nahrubo postrúhanej čokolády, 75g jemných ovsených vločiek, 100g nasekaných nesolených arašidov, 1/2 bal. vanilkového cukru, 1/2 ČL sódy bicarbóny, 1/2 bal. práčku do pečiva, 1PL mlieka, hrozienka, kokos (nemusí byť)
POSTUP PŘÍPRAVY
Všetky prísady spolu zmiesime v miske a vytvarujeme guľôčky veľkosti max 2 cm, ukladáme ich na papierom vyložený plech ďalej od seba, pretože sa roztečú pri pečení a sú ako piškótky.
Pečieme ich pri teplote asi 175-180°C asi 10-12 min. Sú krehučké.
Recept mám od kamarátky Barborky, sú výborné, Bobuš ďakujem. :o)
![]() |
Je to mňamka. :) |