
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
cukor, cibuľa, voda, ak máte zázvor
POSTUP PŘÍPRAVY
Tento typ čaju ju vylepšenou variantou cibuľového čaju, ktorý ako vieme nie každému chutí.Tento chutí výborne
a môžem zaručiť,že aj najmenším.Výborný je na PRIEDUŠKY(hneď v ten deň sa uľaví a vykašliava sa )
Robievam ho odoka,ale prídavam ak mám aj nastruhaný zázvor.
![]() |
v hrnci si skaramelizujeme cca 6 pl.kryst.cukru |
![]() |
takto ho pomaly rozpúšťáme |
![]() |
teraz ho máme rozpustený |
![]() |
a pozor!!!!zoberieme studenú vodu a ja pridám cca do pol hrnca.robievam v stredne veľkom!Chcela by som upozorniť,že keď nalejete vodu dajte pozor ,lebo začne bublať a aj striekať.Netreba sa ľakať treba znížiť plameň a keď nám cela hmota ,tak stvrdne miešame a postupne sa rozpustí |
![]() |
Pridáme na pol prekrojenú cibuľu aj so šupou a varíme 15min.Potom podávame.Chutí výborne aj deťom a dokonca pomohol aj pri zápale pľúc.Dobru chuť |