Tvarohový koláč podľa Beaty Dubasovej



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

cesto - 220 g polohr.múky, 120 g tuku, 120 g praš.cukru, 1 celé vajce, 2 žltka, 1 PDP, 2 PL kakaa. Plnka - 1/2 l mlieka, 500 g tvarohu, 150 g praš. cukru, 1 zlatý klas, 1,5 dcl. oleja, 1 vajce, 3 žltka, 1 vanilka. Na vrch sneh - 5 bielkov a 5 PL kryštalového cukru

POSTUP PŘÍPRAVY

ingrediencie na cesto zmiesime do kopy dáme na spodok plechu papier a rukami roztlačíme cesto na velkosť plechu. Pripravíme si plnku všetko zmiešame do kopy bude to riedke ale nevadí take to má byť a vylejeme na cesto , dáme upiecť 190 C asi 25 min. Vyberieme s trubya vyšlahané bielka aj s cukrom dáme na vrch a vložíme späť do trúby a dopečieme len blielko cca 10 min.

ešte jeden pohlad
môže sa krájať aj na kocky ........ DOBRU CHUŤ............