Kuracie soté so zeleninkou a kečupom



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Všetky prísady sú odhadom - ja robím "od OKA" cca 500 g kuracích pŕs rôzna mrazená alebo sezónna čerstvá zelenina - cca 350 g 2-3 PL hladká múka soľ, mletý rozmarín, olej, kečup

POSTUP PŘÍPRAVY

V tomto recepte je dúležitý kečup. Nakoľko ten dodá šťave sladkastú dobrú chuť. Jedlo je veľmi vhodne aj pre najmenšie deti (od 1 roka).

Mäso nakrájame na kocky, dáme do misky a poprášime hladkou múkou, premiešame, tak aby múka všetko mäsko pokryla. Do woku si dáme rozohriať trochu oleja (cca 2-3 lyžice) a na ňom opražíme mäsko. Pridáme mletý rozmarín a ešte chvíľu opražíme. Potom podlejeme vodou, osolíme a dusíme. Pridáme zeleninku podľa vlastnej chuti. Zelené fazuľky, hrášok, mrkva, kukurica, neskôr pórik. Keď máme zeleninu mäkkú pridáme kečup, premiešame, a chvíľku povaríme. Kečupu dáme podľa vlastnej chuti. (cca 5-10 PL i viac).

Dobrú chuť :-)

a takto to vyzerá na panvici