RESTOVANA BRAVCOVA PECEN NA SLANINE*****

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Bravčová pečeň,údená slanina,cesnak,soľ,červená paprika ,čierne korenie mleté,majoránka

POSTUP PŘÍPRAVY

Udenú slaninu pokrájame na kocky,vypražíme.Pečeň umyjeme,odblaníme a nakrájame na plátky.Dáme na rozpálenú panvicu so slaninou a prudko opečieme zo všetkých strán.Pridáme papriku, okoreníme,ocesnakujeme a za5-7 minút je pečeň hotová,pridáme rozdrvenú majoránku a soľ.Už nevaríme.

Podávame s ryžou,tarhoňou alebo chlebíkom a kyslou uhorkou.

Hovädzia sa robí omnoho dlhšie,preto pri kúpe pozor.
Pri restovanej pečienke nebýva veľa šťavy,robí sa ako minútka,vtedy má inú chuť ako ked pridáte veľa vody,vtedy si ju rovno môžete uvariť v polievke.

NAJLEPSIA JE CERSTVA