DIABOLSKÁ POCHÚŤKA ( nie pikantná)

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

morčacie, alebo kuracie alebo bravčové, podľa chuti, cibuľa, cesnak, mäsko, mletá sladká červená paprika, lečo, šampiňóny ( čerstvé sú na toto lepšie),dobrý kečup, olej, soľ, korenie, syr na strúhanie Na chlieb vo vajíčku- vajce, soľ, chlieb, olej na vyprážanie

POSTUP PŘÍPRAVY

Postup: na cibulke osmažiť morčacie prsíčka nakrájané na kúsky, opiecť, pridať červenú sladkú papriku, podliať , osoliť, pridať na látky 1 strúčik cesnaku, pomaly dusiť cca 20min, pridať lečo, čerstvé šampiňóny nakrájané na hrubšie plátky, spolu podusiť ešte asi 15 min, pridať asi 1,5 dcl dobrého kečupu, nie pretlak, bolo by to z neho kyslé,netreba moc podlievať vodou, aby to nebolo riedke, aj šampiňóny pustia šťavu, dochutiť soľou, čiernym korením, ak by bolo moc riedke može sa trochu zahustiť múkou rozšľahanou v trošíčke vody a ešte prevariť. Na tanier dať 2-3 kúsky chlebíka vo vajci, naložiť diabolku a posypať strúhaným syrom.

P.S. typ pre manžela - možete na tanieri dochutiť čili