TUNIAKOVE CESTOVINY, uuuuplny skvost :-))) za 10 minut

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Potrebujeme konzervu tuniaka v oleji, nie vo vlastnej stave, v oleji a najlepsie v olivovom. Ja pre troch ludi pouzivam dve konzervy CALVO alebo ISABEL. Sladku 33% smotanu, dva pretlaky paradajkove, najchutnejsie su od HAME a cesnaku kto kolko ma rad, my hodne a sol.

POSTUP PŘÍPRAVY

Vezmite si panvicu, s vyssimi bocnymi okrajmi, nieco ako wok panvica a vylejte tam smotanku, pridajte tuniaka, pretlak a pree4tlaceny casnak a vsetko zmiesajte. Dajte na plamen a nechajte prejst varom a odstavte, nevarte dlho, lebo velmi omacka zhustne. Uvarte cestoviny 500 g, najlepsie penne alebo musle a vmiesajte do omacky, podla chuti dosolte a podavajte.
Nasa mala sa naje vzdy toho ako drevorubac.
DOBRU CHUT.