
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
Pasírované rajčiny-500g, 1 konzerva Morca-delly, cukor, soľ, tvrdý syr, cestoviny
POSTUP PŘÍPRAVY
Kto má rád rajčinovú polievku, tak ponúkam túto kombináciu, ktorá nám veľmi chutí... avšak, za predpokladu, že máte radi polotovar určený na špagety :-) V knižke Recepty zo života som sa inšpirovala...
![]() |
Toto sú hlavné veci, ktoré potrebujeme... osobne mám radšej morcadelu z Tatrakonu ako z Hamé, je v nej chutnejšia i sója... a rajčiny samozrejme, na aké ste zvyknuté... |
![]() |
Všetko vylejeme do hrnca, pridáme 3x naplnenú krabicu z rajčín vodou, alebo, ak chcete hustejšiu polievku, tak menej, ale ja zvyknem takto... a necháme prevariť, asi tak 10minút... mám zamrazenú papriku, tak dávam pár kúskov do nej... ochutíme soľou, cukrom a je to... |
![]() |
Medzitým si uvaríme cestoviny-buď písmenká alebo mušličky... |
![]() |
Naložíme do tanierika, pridáme mušličky, posypeme tvrdým syrom výraznejšej chuti a polievočka je hotová... :-) |