Rýchla rajčinová s Morca-dellou



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Pasírované rajčiny-500g, 1 konzerva Morca-delly, cukor, soľ, tvrdý syr, cestoviny

POSTUP PŘÍPRAVY

Kto má rád rajčinovú polievku, tak ponúkam túto kombináciu, ktorá nám veľmi chutí... avšak, za predpokladu, že máte radi polotovar určený na špagety :-) V knižke Recepty zo života som sa inšpirovala...

Toto sú hlavné veci, ktoré potrebujeme... osobne mám radšej morcadelu z Tatrakonu ako z Hamé, je v nej chutnejšia i sója... a rajčiny samozrejme, na aké ste zvyknuté...
Všetko vylejeme do hrnca, pridáme 3x naplnenú krabicu z rajčín vodou, alebo, ak chcete hustejšiu polievku, tak menej, ale ja zvyknem takto... a necháme prevariť, asi tak 10minút... mám zamrazenú papriku, tak dávam pár kúskov do nej... ochutíme soľou, cukrom a je to...
Medzitým si uvaríme cestoviny-buď písmenká alebo mušličky...
Naložíme do tanierika, pridáme mušličky, posypeme tvrdým syrom výraznejšej chuti a polievočka je hotová... :-)