plnka-fasirka, a hocco

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

dostala som sa k akcii na niaku plnku ci co v bille ale maju ju aj v lidli a je to taka sekana....samozrejme nic moc, ale da sa jest ked je zle. no a ja som kupila nieco take v bille za euro....baby dala som ju do misy rozmagala rukami dala varit dve vajcia,,,k pomaganej fasirke -budeme to tak volat pridajte struhanku niake vajicko rozbyt a ,a stare rozky,mlieko,a magat...potom mala som hlivu tak som ju udusila a nakrajanu tam nahadzala,potom cibulku nakrajanu cim viac tym lepsie,potom samozrejme sol,pripravila som si alobal ci papier natrela ho trosku olejom,a natlacila som tam polovicku tej super hmoty ako placku dlhsiu, na nu som poukladala uvarene vaicka ,tie rozkrojte na polovicky a pozdlz ich poukladajte a popri nich som naukladala pasy mrkvy uvarenej a ked mate tak aj surovy cesnak na pasiky,ak mate tam co chcete,,mozte dat aj uhorky-teraz ma napadlo.a druhou polovickou hmoty to zakryjete a rukami urobte velku roladu... pozor na pecenie v podstate staci ju len prepiest nie upiect,lebo je tam vsetko upecene...tak ak mate elektriku mala som ju tam asi 1/2hod . baby je to super, ani som nevedela do coho idem... a moj fajnovy muzicek do nej chodil kazdy vecer,v podstate ak ju upecete a nakrajate pridavajte k kasi narezana vyzera pekne je tam to vajicko a mrkva... a aj k chlebu sa zjedla. maly mi neje zeleninu tak krpec ju nejedol ,ale bolo tak aj dost korenene a tak len pre nas...ale mozte robit ako chcete....aj viac aj menej korenene... je to v podstate jemnejsie ako sekana v obchode a hlavne je jej viac,objem sa zvatsi aspon 3X ! DOBRU CHUT. a napiste ako to dopadlo....pa

POSTUP PŘÍPRAVY