
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
Baranie rohy,zelerové listy,cesnak,soľ,ocot,olej
POSTUP PŘÍPRAVY
Umyté baranie rohy opečieme na plechu v rúre tak,aby sa vytvorili tmavé puchieriky.Do čistých pohárov vkladáme zelerové listy(ja som dávala aj stonky pokrájané na kratšie),plátky cesnaku a opečené baranie rohy.Postupne vrstvíme,nebojíme sa potlačiť.Do 3dcl pohára dáme kávovu lyžičku soli,zalejeme octom a kvapneme pár kvapiek oleja.Zaviečkujeme.
NESTERILIZUJEME
Ja som pridávala aj feferonky,lebo CIPOS ja môžem.Podáva sa ako pikantná príloha alebo na omastený chlieb.
DOBRU CHUT
![]() |
suroviny |
![]() |
papier potrieť olejom,nehorí vám na plechu |
![]() |
už v pohároch |
![]() |
bez sterilizácie |