Plnená fašírková roláda



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Mleté mäso-1kg,4 vajcia surové+8ks uvarených na tvrdo,mčk,soľ-podľa chuti,1 veľká cibuľa,6 strúčikov cesnaku,majorán,1-2dl mlieka,2-3 PL solamylu,vegeta. Pomôcky: mikroténový sáčok veľký,alebo Tesco taška,ako som dala ja.

POSTUP PŘÍPRAVY

v obrázkoch...

najprv si uvaríme 8 vajec na tvrdo-plnka do fašírky
majorán...
soľ, vajcia 3-4 kusy
na drobno pokrájanú cibuľu
solamyl 2-3 PL
mlieko 1-2dl
prelisujeme cesnak...
vypracujeme....
takto uložiť do chladu asi na 1 hodinu...
po vybratí z chladu rozložíme na podložke... stratilo sa mi jedno foto,kde na rozložené mäsko na kraj dávame na tvrdo uvarené vajcia...... určite to bolo vtedy,keď mi došli baterky a ja som fotila naprázdno....
na podložke to nešlo....tak som použila rozstrihnutú Tesco tašku,na ktorú som rukami dala studenú vodu po celej ploche...a na to rozložila mäso. Na nej to ide najsuper....netreba umývať,len sa potom hodí do koša
aha....takto stáčame roládu.Ide to úplne super...dá sa pekne formovať
takto si prenesiem roládu na plech,ktorý sme potreli studenou vodou a dali na neho papier na pečenie
a ide sa piecť na 200°C....asi 30-45 minút./každý podľa svojej rúry/
hotovo-upečené....
nakrájame,podávame so zemiačkami na cibuľke a šalátom....recept na šalátik vložím