BRAVCOVE SRDCIA NA SLANINE*****



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Bravčové srdcia,údená slanina,soľ,korenie čierne mleté,cesnak,troška múky

POSTUP PŘÍPRAVY

Srdcia umyjeme,vykrojíme tepny a zrazenú krv(môžeme uvariť hafanovi).Na vypráženej slaninke opečieme zo všetkých strán.Ja to robím od začiatku v tlakáči.Podlejeme horúcou vodou,môžeme dať aj zarovno.Okoreníme a pridáme trocha soli.Zavrieme a dusíme 30-40 minút,potom skúsime,či sú udusené
a poprášime trošku múkou.Pridáme cesnak ,ak je málo slané,tak soľ.
PRILOHA:ryža,tarhoňa,chlieb,niekto knedľu
DOBRU CHUT

bravčové srdcia
nakrájané na plátky
záber zblízka
slaninku opražíme
už sa dusí
a tak vyzerá hotové