
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
Bravčové srdcia,údená slanina,soľ,korenie čierne mleté,cesnak,troška múky
POSTUP PŘÍPRAVY
Srdcia umyjeme,vykrojíme tepny a zrazenú krv(môžeme uvariť hafanovi).Na vypráženej slaninke opečieme zo všetkých strán.Ja to robím od začiatku v tlakáči.Podlejeme horúcou vodou,môžeme dať aj zarovno.Okoreníme a pridáme trocha soli.Zavrieme a dusíme 30-40 minút,potom skúsime,či sú udusené
a poprášime trošku múkou.Pridáme cesnak ,ak je málo slané,tak soľ.
PRILOHA:ryža,tarhoňa,chlieb,niekto knedľu
DOBRU CHUT
![]() |
bravčové srdcia |
![]() |
nakrájané na plátky |
![]() |
záber zblízka |
![]() |
slaninku opražíme |
![]() |
už sa dusí |
![]() |
a tak vyzerá hotové |