
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
Mäso z diviaka,údená slanina,cesnak,soľ,rasca,voda
POSTUP PŘÍPRAVY
Mäso umyjeme,osušíme,potrieme cesnakom so soľou a prudko opečieme na oleji.Dáme na pekač ,posypeme rascou a polejeme opraženou slaninkou.Prikryjeme druhým pekačom a pečieme.Počas pečenia podlievame horúcou vodou.Ku koncu pečenia odkryjeme.Podávame s domácou knedľou a kyslou kapustou.Ak máme menšie kúsky mäsa,opečieme každý zo všetkých strán.
Recept som si upravila ja,pretože sa mi nepáčilo prevoňané mäso ,ktoré bolo predtým v páci.Zatiaľ nemal nikto výhrady a robila som ho veľakrát.
A NAJ Z DIVIAKA?rebierka
![]() |
upečené mäsko z mladého diviačika-na slaninke,s cesnakom,rascou a soľou |
![]() |
a môžete sa zalizovať |