Vyprážané pusinky (bravčové alebo kuracie)

POTŘEBNÉ PŘÍSADY
4 plátky mäska, 100g tvrdý syr, 2 vajíčka, 2 strúčiky cesnaku, 2lyžice hladkej múky, jemný zemiakový škrob, olej, soľ
POSTUP PŘÍPRAVY
Aké mäsko ľúbite, také použijete :)
 |
pripravíme si mäsko....ja som mala karé s kosťou.... |
 |
opracované mäsko nakrájame na väčšie kúsky (môžete predtým aj naklepať) |
 |
kostočky a orez šupneme na polievku :) |
 |
mäsko osolíme, posypeme škrobom, premiešame a necháme v chlade odležať asi dve hodiny |
 |
vajcia rozšľaháme so soľou, nastrúhaným syrom.... |
 |
dvoma lyžicami múky a rozotreným cesnakom |
 |
v takto pripravenom cestíčku namáčame kúsky mäska z každej strany |
 |
a vyprážame na rozohriatom oleji z oboch strán |
 |
dobrú chuť |