Bodkované medové rezy



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

cesto:25dkg pr.cukru,1PLmasti,3PLmedu,4PLmlieka,2vajíčka,1KLsody ,krém:1L mlieka,3zlaté klasy,3PLhladkej muky,1van.cukor,1,5masla 30dkg cukru

POSTUP PŘÍPRAVY

cesto:všetko zmiešať,zohriať,potom pridať60dkg hlad. muky, cesto rozdeliť na3 časti,jednu časť zafarbiť kakaom 2časti rozvalkať na velkosť plechu a upiecť.Z tretej časti vyšulať9 šulkov na dlžku plechu a tiež upiecť krém:z mlieka klasov a muky uvariť kašu ked vychladne spojiť s maslom vymiešaným s cukrom.Spodný plát natrieť džemom polovicou krému naukladáme šulance druhu polovicu krému na vrch druhý medový plát potretý džemom,vrch polejeme čokoládou.