
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
zemiaky,kúsok masla,hrubá múka,soľ,cibuľa,masť
POSTUP PŘÍPRAVY
trošku zmeny popri pečeniu vianočných dobrôt a možno poteší aj pred výplatou.-))
![]() |
zemiaky si klasicky uvaríme v slanej vode,no soli dáme viac.Po uvarení vodu NEZLIEVAME a rozmixujeme zemiaky. |
![]() |
primiešame kúsok masla,aj pomazánkového(ja som dala perlu),múky toľko,aby to nebolo príliš husté,lebo po vychladnutí kaša ešte zhustne. |
![]() |
vrátime na šporák a miešame,kým začne bublať.Odstavíme. |
![]() |
Cibuľu nakrájame na väčšie kúsky a na masti usmažíme do svetlo hneda,odstavíme a cibuľka ešte trošku dôjde.Šupneme na kašu a môžme jesť. .....DOBRÚ CHUŤ..... |