
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
750g...hladká múka*****500g... palmarin***250g ...práškový cukor***3 žltka***trochu nastrúhanej citrónovej kôry
POSTUP PŘÍPRAVY
Všetko spolu zamiesime a necháme postáť v chladničke aspoň 1 - 2 hodinky. Na pomúčenej doske rozvaľkáme na približne 3 mm hrúbku. Vykrajujeme podľa vlastnej fantázie :o). Povykrajované poukladáme na papierom vyložený plech - nemusí byť, ale ja dávam / môže sa použiť aj viackrát ten istý :o) /. Pečieme pri teplote 180 C približne 5 až 8 minút - tak, aby spodok koláčika bol jemne hnedý. Hotové spájame lekvárom - najlepšie ríbezľovým, alebo malinovým / musí byť hustejší, aby nám nevitekal./ Potom obaľujeme v práškovom cukre a prípadne dozdobíme čokoládovou polevou.