Vanilkové rožky



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

250 g hladkej múky,200 g palmarínu,100 g mletých orechov,70 g práškového cukru,zmes práškového a vanilkového cukru na obaľovanie

POSTUP PŘÍPRAVY

Ja viem,že receptov na vanilkové rohlíčky je tu veľa,pridávam tento,mám ho z jedného časopisu.Pred rokmi som ho skúsila a odvtedy robím rožky podľa neho.
Z uvedených prísad si vypracujeme cesto,ktoré dáme asi na dve hodiny do chladničky.
Z cesta potom formujeme malé rožky,ktoré dáme na pech vyložený papierom na pečenie a v stredne vyhriatej rúre upečieme.
Upečené,ešte teplé obaľujeme v zmesi práškového a vanilkového cukru.

z uvedených prísad vypracujeme cesto,ktoré dáme asi na dve hodiny do chladničky.
Z cesta formujeme malé rožky,ktoré ukladáme na plech vyložený papierom na pečenie a v stredne vyhriatej rúre upečieme.
Upečené,ešte teplé obaľujeme v zmesi práškového a vanilkového cukru.