
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
cibuľa*hladká múka*olej
POSTUP PŘÍPRAVY
v obr.
![]() |
Cibuľu-doporučujem skor menšiu,je to potom krajšie-nakrájame na kolieska a tie rozoberieme na krúžky...Krúžky sú najchutnejšie ked sa cibuľa nakrája na 2-3 mm kolieska maximálne.potom sú pekne chrumkavé.... |
![]() |
..krúžky obalíme v hladkej múke,alebo dáme do sáčika s múkou a poriadne sáčikom zatrasieme a krúžky vyberieme.... |
![]() |
...do panvice dáme vyššiu vrstvu oleja.Keď je dobre,ale dobre rozpálený-zase sa z neho nemusí dymiť- dáme doň krúžky cibule a pečieme dozlatova.... |
![]() |
...po upečení necháme odsať prebytočný olej na servítke. Podávame teplé.Je to vhodné na ozdobu povačšinou zemiakových jedál. |