PANGA - rychlá a chutná



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

- filety z pangaseusa - drvená rasca - červená paprika - cesnak -roztlačený - soľ - platok masla - alobal

POSTUP PŘÍPRAVY

pangu ochutime, zabalime do alobalu a pol hodinky pecieme na 180C v trube alebo na grile

ingrediencie
pangu ochutime ingredienciami z jednej aj druhej strane, priamo uz na alobale
rybišku zabalime do alobalu
zabalenu rybišku dame na plech a do trúby na 180C, 30min - v prípade že ste mali rybu rozmrazenú. V prípade že máte rybišku zmrznutú pečte ju najprv 10min otvorenú- pri rozmrazení pustí veľa vody, tú zlejeme, zatvorime a dopečeme
dá sa papať na obed ako hlavné jedlo, my sme ju vtedy maly ako raňajky s chlebíkom. Aj keď je panga rychlá, chutná, jemná a bez kostí, snažím sa ju nepoužívať moc často, pretože žije v špinavých vodách a preto sa o jej zdravosti vedú polemiky. Ale veď treba papať hlavne to čo chutí xixi