PANGA - rychlá a chutná

POTŘEBNÉ PŘÍSADY
- filety z pangaseusa
- drvená rasca
- červená paprika
- cesnak -roztlačený
- soľ
- platok masla
- alobal
POSTUP PŘÍPRAVY
pangu ochutime, zabalime do alobalu a pol hodinky pecieme na 180C v trube alebo na grile
 |
ingrediencie |
 |
pangu ochutime ingredienciami z jednej aj druhej strane, priamo uz na alobale |
 |
rybišku zabalime do alobalu |
 |
zabalenu rybišku dame na plech a do trúby na 180C, 30min - v prípade že ste mali rybu rozmrazenú.
V prípade že máte rybišku zmrznutú pečte ju najprv 10min otvorenú- pri rozmrazení pustí veľa vody, tú zlejeme, zatvorime a dopečeme |
 |
dá sa papať na obed ako hlavné jedlo, my sme ju vtedy maly ako raňajky s chlebíkom.
Aj keď je panga rychlá, chutná, jemná a bez kostí, snažím sa ju nepoužívať moc často, pretože žije v špinavých vodách a preto sa o jej zdravosti vedú polemiky.
Ale veď treba papať hlavne to čo chutí xixi |