ŽELATÍNOVÝ OVOCNÝ KOLÁČ

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

5vajec
5 poliev.lyžíc polohrubej múky
5 poliev.lyžíc prášk.cukru
1/2 balíka prášku do pečiva
1 šľahačková smotana
2 kyslé smotany
2 bal.vanilkového cukru
ovocie v konzerve /broskyne alebo jahody,alebo....:) /
na želatínu: 1/5 l komp.šťavy,5dkg kryšt.cukru,1 Zlatý klas

POSTUP PŘÍPRAVY

Z vajec,polohr.múky,prášk.cukru a 1/2 balíčka prášku do pečiva upiecť cesto....
nechať vychladnúť....
vyšľahať šľahač.smotanu,primiešať 2 kyslé smotany zmiešané s vanilkovými cukrami a túto plnku rozotrieť na vychladené cesto....
uložiť na plnku konzervované ovocie /my máme najradšej broskyne:)))) a tie nakrájam na plátky/
dáme do chladničky poriadne schladiť....
pripravíme si želatínu:
pol litra kompotovej šťavy/ak jej nie je dosť doplniť vodou,džúsom,Tangom..../ uvariť s cukrom a Zlatým klasom....najeleme na zachladený koláč /musí byť zachladený,aby sa želatína nezmiešala s plnkou:) /
a HOTOVO!!!!!
Je fakt výborný, taký svieži,odporúčam,ja iný už ani nerobím:)))))))))))))))))))))))))