Kakaové "srdiečka"



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Lístkové cesto, kakao-granko alebo obyčajné kakao, práškový a vanilkový cukor

POSTUP PŘÍPRAVY

Niečo podobné ako Martinkine ´Slonie ušká´ http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=19908 Ja robievam takéto akože srdiečka, ktoré sa za surova podobajú srdiečkam, ale za horúca si urobia svoje a zmenia tvar ;-) Ale na chuti to nič nemení ;-))

Na pomúčenej a práškovým cukrom posypanej doske si rozvaľkáme lístkové cesto asi na hrúbku 2-3mm... posypeme grankom alebo kakaom a práškovým a vanilkovým cukrom... ako kto má rád sladké... ja dávam iba granko, aby si mohol z toho zobrať i môj diabetik :-)
Z každej strany stáčame cestíčko smerom do stredu...
A nakrájame na kúsky zhruba také 7-10 milimetrové...
Poukladáme na plech a dotvarujeme do tvaru srdiečka... aj keď si ono urobí po svojom :-) Pečieme na 200-220 stupňoch asi 10-15min... treba pozerať...
Upečené sa môže postrašiť práškovým cukrom... uvariť kávičku a maškrtiť :-)