moja prvá svadobná



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

3 korpusy z 10 vajec, nugátová plnka a ostatné pripojím zajtra

POSTUP PŘÍPRAVY

nafotený postup priložím zajtra, vrch je z fondánu ruže z marcipánu a to drobné z bielka
Takže tu je recept, na torte je fondán podľa receptu z mmb http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=3614, a ružičky sú z marcipánu v pomere 150g pr cukor, 150 g sušené mlieko, 2 lyžice olej, lyžička kávová mandľovej esencie dr. Oetker, 2 lyžice kukuričného sirupu - a len sa s tým hráte a hráte do zblbnutia, ja som to miešala hádam aj hodinu, tia drobunké zdobenia sú z bielka šľahaného nad parou s cukrom v pomere 3 bielka, 200 g cukru jemného kryštálového - šľahala som až kým bielka neboli takmer horúce a pevné. A nugátová plnka - puding z 600 ml mlieka, 90 g zlatý klas, 200 g nutela, 100 g masla a 150g pr cukor. Je to recept z mmb tuším nugátové rezy

spodný diel sa obaľoval veľmi dobre
orezala som to radličkou na pirohy, keďže nemám profesionálne náradie
vrchný diel som dala na špilky, prekladala som to s dvoma nožami, skoro to skončilo katastrofou nebyť duchaprítomnej kamarátky - 1 nôž sa ohol a skoro to celé spadlo...
prvá predstava