
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
* 2 kuracie prsia * 1 cibuľa * 1/2 konzervy sterilizovaný cícer * 6 guličiek listový špenát * kari korenie * orientálne korenie * soľ * vegeta * olej *
POSTUP PŘÍPRAVY
- týmto dávam do povedomia toto ozaj fantastické jedlo, ktoré som dnes jedla 1x v živote podľa skvelého Darinkinho receptu - skutočne odporúčam, je to naozaj SUPER........... receptík na prípravu bulguru nájdete u Darinky - http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=19289 ... ja som ho varila ešte s masovým bio bujónom /1/2 kocky / - použila som 1 šálku bulguru
- cibuľu si nakrájame na pásiky a na troške oleja ošmahneme /ideálne použiť wok panvicu, prípadne nejakú inú teflónovú
- pridáme kuracie prsia, nakrájané na rezance a 1 ML kari korenia
- opekáme /nepodlievame, keď tak iba trošku, aby sa masko nechytalo, do polomakka
- potom pridáme listový špenát a dorestujeme do makka
- ochutíme soľou, vegetou a orientálnym korením, pridáme scedený cícer a prehrejeme, ešte asi 5min, nech sa spoja chute
- hotové maso premiešame s dopredu pripraveným bulgurom