BROSKYNE-NEPOTREBUJETE ŽIADNE FORMIČKY

POTŘEBNÉ PŘÍSADY
POL KILA HRUBEJ MUKY, POL KILA HLADKEJ MUKY, 4 VAJCIA, 2,5DCL OLEJA, 2DCL MLIEKA, 1 ČAJ.LYŽ.SODY BIKARBONY, 1 PRAŠOK DO PEČIVA, ŠTIPKA SOLI, KORA Z 1 CITRONA, 40DKG CUKRU
POSTUP PŘÍPRAVY
ZMIEŠAME VŠETKO SPOLU, VYPRACUJEME CESTO A DAME DO CHLADO MIN NA 2HOD.
KUK DALEJ NA FOTO
 |
VYPRACOVANE CESTO,KTORE IDE DO CHLADU... |
 |
Z CESTA PO OCHLADENI TVARUJE GULIČKY, UKLADAME NA SUCHY PEKAČ VEDLA SEBA TROCHU DALEJ LEBO NARASTU A PEČIEME DO RUŽOVA-KAŽDY VIE AKO MU PEČIE RURA |
 |
UPEČENEEEEEE |
 |
TROCHU SA OCHLADIA A VYDLABEME JAMKU, TO ČO SME VYDLABALI BUDEME POTREBOVAT NA KREM |
 |
OMRVINKY |
 |
EŠTE PAR UPEČENYCH. MNE Z TOHTO MNOŽSTVA VYŠLO 65BROSKYN... TAK AK POTRBUJEME VIAC ROBIME TROCHCEN MENŠIE GULKY A BUDE ICH VIAC |
 |
OMRVINKY ROZDROBIME NA DROBNO, PRIDAME POL KILA ORECHOV, |
 |
RUM |
 |
PRAŠKOVY CUKOR-PODLA CHUTI A PRIPRAVIME SI HORUCE MLIEKO, KTORE BUDEME POMALY DOLIVAT ABY VZNIKLA ZMES,KTORA SA DA NATIERAT,ALE NEZTEKA |
 |
ZLEPUJEME PO 2 K SEBE, ZMES NANAŠAM LYŽIČKOU. ZLEPUJEM PRIBLIŽNE ISTE VELKOSTI A POMALY K SEBE PRITLAČIM A KREM,KTORY JE ZVYŠNY NA STRANACH STIAHNEM PRSTOM SPAT K KREMU. |
 |
NALEPENEEEEEEEEE |
 |
POTREBUJEME EŠTE 3 ESENCIE- BANANOVA ALEBO HRUŠKOVA-ŽLTA
MATA-ZELENA
VIŠNA, MALINA, JAHODA-ČERVENA
Z ŽLTEJ A ČERVENEJ KUPIME JEDNU OD PRICHUTI UVIEDLA SOM,KTORE SA POUŽIVAJU A ZELENA JE LEN MATA |
 |
ESENCIE SI ROZRIEDIME VODOU. ŽLTU SOM NALIALA CELU FLAŠTIČKU A ROZRIEDILA JU LEBO V NEJ SA VALA KAŽDA BROSKYNA. ZELENEJ SOM DALA LEN TROCHA LEBO V NEJ SA VALA LEN KUSOK A TO NIE KAŽDA BROSKYNA. ČERVENU SOM DALA CELU LEBO SA MI BROSKYNKY TROCHU VIAC PIEKLI AKO TREBA NEBOLI SVETLO ŽLTE TAK VIAC ČERVENEJ ABY SA TO PREKRYLO |
 |
UŽ OFARBENE, NESTIHLA SOM FOTIT. KAŽDY BROSKYNU NAMOČIME Z JEDNEJ SRANY, ALEBO CELU POLOVICU ALEBO VRCH DO ČERVENEJ FARBY, POTOM TROCHA DO ZELENEJ A CELU DO ZLTE A DAME NA TANIER KDE JE KUCHYNSKA PAPIEROVA UTIERKA,ABY SA TO TROCHA ODSALO A POTOM VALAME V KRYŠTALOVOM CUKRE |
 |
x |
 |
x |