..."bryndzove halusky" pre slovakov v zahranici...



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

zemiakove gnocchi * syr feta * pochutkova smotana * slaninka

POSTUP PŘÍPRAVY

pravym bryndzovym haluskam sa asi naozaj nic nevyrovna, no za pokus to urcite stoji :) ...pred casom som celkom nahodne namiesala "bryndzu" z fety a pochutkovej smotany a bola som z toho cela bez seba! konecne som prisla na to, ako si vyrobit nieco, co bryndzu aspon chutovo pripomina...mozno si poviete, ze som "objavila Ameriku", ale niekomu tento grif snad pride vhod... co sa tyka halusiek, tie sa daju spravit v kazdej krajine, no mne sa po dlhom dni v praci naozaj s nimi babrat nechcelo, tak som namiesto halusiek uvarila gnocchi...aj tak sa da :)

1. uvarime halusky alebo gnocchi
2. syr feta vymixujeme s pochutkovou smotanou do zelanej konzistencie
3. slaninku osmahneme
4. a hotovo!
*dobru chut*