Následníkové gnocchi

POTŘEBNÉ PŘÍSADY
kuracie masko*soľ*mčk*gyros korenie*troška masla*hladká múka*mlieko*listový špenát*gnocchi*parmazám
POSTUP PŘÍPRAVY
Následníkové gnocchi.To preto,lebo nás týmto jedlom prekvapilo moje krstňa,ktoré rado varí.Takže je to vlastne jeho recept :)) hotový max.do 10 minút./Tí šikovnejší :))/
 |
Kuracie masko si nakrájame na slížiky,tie osolíme,okoreníme a pridáme gyros korenie....kto má...... |
 |
...masko opečieme dozlatova.... |
 |
...a vyberieme ich na tanier... |
 |
...do výpeku dáme trochu masla,necháme ho rozpustiť.... |
 |
...a zaprášime to hladkou múkou.Múky stačí málo,necelá polievková lyžica...necháme speniť.... |
 |
...zalejeme trochou mlieka a miešame do zhustnutia... |
 |
..asi takto... |
 |
...niekde medzi tým alebo ako sa opeká masko si podľa návodu uvaríme gnocchi... |
 |
...masko a gnocchi vrátime do bešamelu... |
 |
...pridáme listový špenát či už mrazený alebo čerstvý-ten necháme zavadnuť a všetko spolu premiešame.......možme poprípade dokoreniť.... |
 |
...a máme hotovo.Na tanieri ešte naservírujeme s hoblinkami parmazámu.Je to delikatesa. |