Následníkové gnocchi



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

kuracie masko*soľ*mčk*gyros korenie*troška masla*hladká múka*mlieko*listový špenát*gnocchi*parmazám

POSTUP PŘÍPRAVY

Následníkové gnocchi.To preto,lebo nás týmto jedlom prekvapilo moje krstňa,ktoré rado varí.Takže je to vlastne jeho recept :)) hotový max.do 10 minút./Tí šikovnejší :))/

Kuracie masko si nakrájame na slížiky,tie osolíme,okoreníme a pridáme gyros korenie....kto má......
...masko opečieme dozlatova....
...a vyberieme ich na tanier...
...do výpeku dáme trochu masla,necháme ho rozpustiť....
...a zaprášime to hladkou múkou.Múky stačí málo,necelá polievková lyžica...necháme speniť....
...zalejeme trochou mlieka a miešame do zhustnutia...
..asi takto...
...niekde medzi tým alebo ako sa opeká masko si podľa návodu uvaríme gnocchi...
...masko a gnocchi vrátime do bešamelu...
...pridáme listový špenát či už mrazený alebo čerstvý-ten necháme zavadnuť a všetko spolu premiešame.......možme poprípade dokoreniť....
...a máme hotovo.Na tanieri ešte naservírujeme s hoblinkami parmazámu.Je to delikatesa.