Orechovo-hrušková žemľovka



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Na základ potrebujeme prísady na klasickú žemľovku....takže čo kto má,či rožky alebo vianočku a to čo kto používa na základ žemľovky...........a orechy-na hrubšie pomleté a neošúpané hrušky.....

POSTUP PŘÍPRAVY

Misu som vymastila maslom,vysypala orechami......a vrstvila vianočku-alebo čo kto má,potom na plátky nakrájané hrušky ,posypala orechami a opakovala až kým bolo miesto......posledné poschodie bola vianočka,na nej orechy a pred pečením som poukladala plátky masla.....dala zapiecť...........pred servírovaním ozdobila roztopenou čokoládou a hruškami a potom sme sa už len olizovali........hruška s orechami chutí báječne!!!!!..................ak máte kyslejšie hrušky posypte ich vanilínovým cukrom a až potom orechami.............


A keďže hrušiek mám dosť na druhý deň som upiekla piškótu s hruškami a posypanú orechami..................vyskúšajte!!!!!
.......................................mňamky-mňam................................