ŠĽAHAČKOVÁ BÁBOVKA

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

250ml šľahačky 3 vajcia 200g kryštálového cukru 2 hrnčeky polohrubej múky 0,5 balíčka prášku do pečiva 1 lyžička kakaa

POSTUP PŘÍPRAVY

Všetky ingrediencie dáme do pekárničky a zvolíme program koláč. Necháme premiešať 15 minút. Potom pridržíme chvíľočku tlačítko STOP/START, aby sa nam program zastavil. Pridáme kakaou a uz len nechame párkrát premiešať znovu v programe koláč.Po premiešaní kakaa vypneme program a rukou vytiahneme miešače. Nakoniec nastavime pekaren na program pecenie a spustime. Ked sa program ukonci, spajdlou skontrolujeme, ci je babovka upecena (cesto sa nesmie lepit), pokiaľ tomu tak nie je, znovu spustime program pecenie a po 10minutach opäť skontrolujeme cesto.