 |
Keďže som sa zasa pozabudla, že treba fotiť od začiatku, počiatočná foto chýba, ale nie je to nič ťažké.
Takže: do rajnice si dáme olej, ako keď smažíte cibuľku a vysypeme tarhoňu. Miešame, až nám pekne zhnedne, pozor, nie do tmavohneda, ale tak akurát. Keď je rovnomerne strednehnedá, podlejeme vriacou vodou (pozor na ruky, vznikne horúca para), a opať miešame. Keď sa voda vyparí, postup zopakujeme. Vodu podlievame asi toľko, aby bola tarhoňa zakrytá. Keď budeme mať tarhoňu uvarenú, spoznáme to podľa je veľkosti. |
 |
Asi takáto:). Nebude mať ešte úplne rozsýpaciu konzistenciu, ale už ju nevaríme, ale občas premiešame, nech sa prebytočná para z nej odparí. Osolíte si podľa chuti:) |
 |
Pre detičky:) korytnačka... |