Hubová panvica

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

800 g čerstvých húb ( kuriatka , kozáky, atď. ..hlavne take, čo nepúšťajú veľa vody ), 2 strúčiky cesnaku, ocot, olej, 4 cibule, 1 kl práškového cukru, soľ, mleté čierne korenie, petržlenová vňať.

POSTUP PŘÍPRAVY

Huby, cibuľu , cesnak očistíme a nakrájame. V menšom hrnci zohrejeme olej, pridáme cibuľu, opražíme a dolejeme vodu, ocot, tak aby bola cibuľa zaliata. Primiešame cukor, necháme pol hodiny pobublávať na miernom ohni. Na panvici zohrejeme olej, pridáme huby , osolíme, okoreníme a dusíme domäkka. Cca 5 min. pred dokončením pridáme cesnak, zalejeme cibuľovou omáčkou a necháme prevrieť. Posypeme petržlenovom vňaťou a podávame. Je to fantastické, nezvyčajná chuť. MŇAM