Kuracie prsia s francúzkou omáčkou



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

kuracie prsia*cibuľa*slnečnicový olej*provensálske bylinky*soľ*mčk*žampióny*kyslá light smotana alebo biely jogurt*francúzka horčica-dijonska

POSTUP PŘÍPRAVY

obedík za 30 minút vrátane prílohy :))

Kuracie masko jemne naklepeme,osolíme,okoreníme mčk a posypeme bylinkami....
...na oleji rezníky sprudka opečieme z oboch strán a....
....vyberieme ich na tanier....
....vo výpeku si osmažíme cibuľku....
...pridáme žampióny.Ja som mala z konzervy,všetko spolu prehrejem....
...masko vrátime do panvice....prikryjeme a všetko spolu dusíme domakka.
...kým sa masko dusí,urobíme si francúzku omáčku.V mise zmiešame kyslú smotanu alebo jogurt a 2 PL horčice.Ja som mala jemnozrnúa hrubozrnú....
...masko z panvice vyberieme,vlejeme omačku-to len preto,aby sa nám lepšie miešalo.Omáčku prehrejeme a masko vrátime.
...podávame s ryžou.