
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
500g ryže1 konzerva tuniaka v oleji1 konzerva sterilizovanej kukurice1 konzerva červenej fazule v sladko-slanom nalevecibuľka,soľ,mleté čierne korenie
POSTUP PŘÍPRAVY
Ryžu udusíme na cibulke beznym spôsobom domäkka.
Otvoríme všetky tri konzervy.Nalev z kukurice a fazule zlejeme.
Do hotovej ryže primiešame tuniaka aj s olejom,kukuricu a fazuľu.
Dochutime solou a ciernym korenim.
Recept je velmi rychly,jednoduchy,zvladnu ho aj začínajuce gazdinky.
Zistila som,že na MMB su len a len skúsené gazdinky.
Dobrú chuť!
Mimichdom,nechcem sa teda chvaliť,ale tento môj obľúbeny recept bol uverejneny v časopise Baječna žena č.24.Pre maminy čo tento tyždenník nesledujú,dávam ho s radosťou aj na MMB
![]() |
Nachystame si ingrediencie... |
![]() |
udusíme ryžu na cibulke bežným spôsobom (ja ju robím v mikrovlnke-postup som napísala v komentari na recept od Anky P. (lienka) ID 10) |
![]() |
otvoríme všetky 3 konzervy a vodu z fazule a kukurice scedíme.... |
![]() |
tuniaka aj s olejom pridáme k ryži.... |
![]() |
pridáme aj kukuricu... |
![]() |
aj červenú fazuľu... |
![]() |
všetko spolu premiešame....a je to hotové.... |
![]() |
je to skvelý obed či večera....mňam...Dobrú chuť! |