Bravčové s hlivou na smotane

POTŘEBNÉ PŘÍSADY
500-600g brav.maso, caa 250g hliva /príp.čerstvé šampióny/ , 1 cibuľa, olej, 2 ML červ.paprika, 2 ML hríbové korenie, 2 strúčiky cesnaku, 3 trojuholníky syra so hríbovou príchuťou / kľudne može byť aj klasický smotanový/, soľ, vegeta, 1 šľahačka 33%, 1 l mlieka, 2 1/2 PL polohr.múka, šťava z citrónu
POSTUP PŘÍPRAVY
... kuk postup
 |
- na oleji speníme nadrobno pokrájanú cibuľu do skolovita , potom pridáme červenú papriku, premiešame |
 |
- pridáme pokrájané masko, hlivu - prípadne čerstvé šampióny / ja som mala hlivu už pripravenú z mrazáku/... porestujeme, nech sa nám uzatvoria póry na masku |
 |
- potom pridáme hríbové korenie, podlejeme vodou.... a dusíme |
 |
- do uduseného šupneme syr, pretlačený cesnak, ochutíme soľou a vegetou a premiešavame do rozpustenia syra |
 |
- pripravíme si zátrepku z mlieka, múky a smotany |
 |
- vlejeme na masko s hlivou a necháme zovrieť ... hotovo |
 |
- do hotového vytlačíme šťavu z citróna - podľa chuti , premiešame ...........a servírujeme s haluškami |