Cestoviny s citrónom, cesnakom a petrž. šampiňónmi ♥ ♥ ♥

POTŘEBNÉ PŘÍSADY
Cestoviny * hnedé šampiňóny - 250 g * 80 ml olivového oleja * 1 PL morskej soli * 1 - 2 strúčiky cesnaku * kôra a šťava z 1 citróna * 1 KL tymianu * ........viazanička petrž. vňate * 2- 3 PL postrúhaného parmezánu *
POSTUP PŘÍPRAVY
Tento recept je podľa Nigelly, / len som ho trochu upravila / Musela som ho vyskúšať, lebo tam idú surové šampinóny. Tá chuť citrónovej šťavy, cesnaku , petž. vňaťky a oleja je vynikajúca. Treba raz skúsiť a nikdy neprestanete.......Určite si toto jedlo zamilujete, ako ja.
 |
1. Tu máme suroviny. |
 |
2. Šampiňóny nakrájame na jemné plátky. |
 |
3. Dáme ich do misy s olejom, soľou, roztlačeným cesnakom,cirónovou kôrou a šťavou a tymianom. |
 |
4. Uvaríme si cestoviny. Trochu vody si odložíme a pridáme k hubám. Asi 2 PL. |
 |
5. Scedené cestoviny pridáme do misy k hubám. Dobre premiešame, pridáme petrž. vňať a postrúhaný syr.
Znova premiešame. |
 |
6.Podávame. |