Cestoviny s citrónom, cesnakom a petrž. šampiňónmi ♥ ♥ ♥



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Cestoviny * hnedé šampiňóny - 250 g * 80 ml olivového oleja * 1 PL morskej soli * 1 - 2 strúčiky cesnaku * kôra a šťava z 1 citróna * 1 KL tymianu * ........viazanička petrž. vňate * 2- 3 PL postrúhaného parmezánu *

POSTUP PŘÍPRAVY

Tento recept je podľa Nigelly, / len som ho trochu upravila / Musela som ho vyskúšať, lebo tam idú surové šampinóny. Tá chuť citrónovej šťavy, cesnaku , petž. vňaťky a oleja je vynikajúca. Treba raz skúsiť a nikdy neprestanete.......Určite si toto jedlo zamilujete, ako ja.

1. Tu máme suroviny.
2. Šampiňóny nakrájame na jemné plátky.
3. Dáme ich do misy s olejom, soľou, roztlačeným cesnakom,cirónovou kôrou a šťavou a tymianom.
4. Uvaríme si cestoviny. Trochu vody si odložíme a pridáme k hubám. Asi 2 PL.
5. Scedené cestoviny pridáme do misy k hubám. Dobre premiešame, pridáme petrž. vňať a postrúhaný syr. Znova premiešame.
6.Podávame.