čoko-marhuľková doboška



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

dobošové rezy plnka: 2x čoko na varenie + 2x šľahačka 33% + 2x stužovač šľahačky. marhuľový džem na zakrytie kokos alebo čokoláda

POSTUP PŘÍPRAVY

upečieme si dobošové rezy (alebo kúpime)... Na foto sú použité kúpené, lebo vyzerajú lepšie, ale domáce sú domáce :-).
Plnku si spravíme tak, že čoko uvaríme so šľahačkou, necháme vychladnúť. Vymiešame, pridáme stužovač - niekedy stačí jeden, niekedy treba pridať dva. Dobošový rez natrieme marhuľovým džemom, potom čokoládovou plnkou.
Na vrch naukladáme marhuľky a zalejeme čokoládou :-) alebo podľa chuti a podľa toho, čo je doma :-)

rozkrojené na trojuholníčky
celé som to zakryla plnkou, lebo jej dosť ostalo
a zacapkala kokosom :-)